aktiv

Frivilligsentral

Narvik Frivilligsentral er en ideell forening og en møteplass mellom mennesker, uansett livssyn, bakgrunn og funksjonsnivå. Sentralen skal bidra til en positiv utvikling i samarbeid mellom innbyggere, frivillige organisasjoner, næringsliv og offentlig sektor i Narvik kommune. 
Narvik Frivilligsentral har en viktig rolle i å utvikle kommunen. Frivillig arbeid og aktiviteter bidrar til å styrke lokal tilhørighet, engasjement og felleskap. Frivillig innsats bidrar til økt bolyst og trivsel. Å være frivillig gir det enkelte mennesket mulighet for personlig utfoldelse, sosial kontakt, til å ta samfunnsansvar og utøve medmenneskelighet.

Som frivillig får du være samfunnsengasjert gjennom aktiviteter og prosjekter vi har på sentralen. Vi kan tilby et sosialt rom for både frivillige og brukere. Vi trenger stadig frivillige som ønsker bidra til et fellesskap. Ta kontakt med oss om du har lyst til å bidra med noe.

Som partnerbedrift vil dine ansatte og deres familie få mulighet til å låne og prøve utstyr, prøve nye idretter og aktiviteter uten at det er noen økonomisk investering.

Vi ønsker å bidra til et mer aktivt samfunn. Gi barn og unge mulighet til å prøve idrett og aktiviteter ved å låne utstyr gjennom BUA. Vi er i gang med å bygge om lokalene våre slik at det blir større synlighet rundt produktene vi har til utlån. Vi ønsker å tilrettelegge for at BUA blir mer attraktivt. Som partner vil din bedrift kunne bidra til mer aktiv ungdom. Aktivitet og idrett skaper tilhørighet for barn og unge. Samle ungdommen i trygge miljøer som gir sunne og friske verdier til hverdagen.

Håper dette kan være interessant for din bedrift - ta gjerne kontakt for mer informasjon.
Aktiviteter

Aktiviteter

I våre lokaler har vi mange ulike aktiviteter i tillegg til bruktbutikk, kafé «Rom for alle» og BUA. Kafeen er et sosialt rom «Rom for alle» hvor vi serverer kaffe, te og litt mat. Et lokale som er designet for barn, ungdom og voksne. Den sentrale ideen er å ha et rom for besøkende å tilbringe kvalitetstid.

Noen av aktivitetene:
  • Baby/småbarnskafé
  • Internasjonal kafé
  • Ukrainsk aften
  • Håndverk etter skoletid
  • Spillekvelder
  • Lysstøyping
Besøk Narvik Frivilligsentral
Bua

Bua

BUA er en nasjonal ideell organisasjon som skal gjøre det enklere for barn og unge å prøve flere og mer varierte aktiviteter, uten å øke forbruket. BUA Narvik har et stort utstyrslager for mange typer idrett og friluftsaktiviteter. Ved å registrere deg kan du låne utstyr til friluftsaktiviteter og idrett.

Her er litt av hva vi har
  • Barneutstyr; Bilstoler fra 0-10 år, bæremeis
  • Vinteraktiviteter; Skiutstyr, snowboard, skøyter, hockeyutstyr, akebrett, hjelmer, isbor, truger,
  • Sommeraktivitet; frisbeegolf, sykkelhjelm, fotballsko, ballsport, klatreutstyr, tennis, slåballsett, kubbsett, krokket, fiskestenger, rulleskøyter, sparkesykkel, sup brett, våtdrakter, redningsvester, ridehjelmer, boksehansker,
  • Helårs; stormkjøkken, kaffekjele, kompass, lavvo, telt, soveposer, liggeunderlag, turstoler, gåstaver, hengekøyer, ryggsekker
Besøk BUA i Narvik